pátek 20. dubna 2012

Zapomene vítěz loterie EuroMillions?

Rodinné problémy existují po celém světě a z mnoha různých důvodů, ale žádný tak moc, když velká částa peněz najednou vstoupí do hry. Matka nedávného vítěze Euromillions se rozhodla, že nyní je ten správný čas vyléčit jejich 7- letou trhlinu.
Jednomu lze odpustit za cynismus kvůli načasování, když chce Julie Gambleová usmířit se svým synem a zahojit svár, kvůli kterému odešel před 7 lety. 49-letá matka přísahala, že finanční pohnutky nehrají žádnou roli v její náhlé touze vzkřísit její vztah se svým synem.

“Nemám žádný zájem o jeho miliony”
říká paní Gambleová, “Nechci jeho peníze, přeji si jen mít svého syna zpátky.”

“Řekla bych mu, aby si pamatoval pár věcí: Jsem tvoje máma, budu tě vždycky milovat, možná tě nemám ráda, ale vždycky tě budu milovat. A jsem tu, kdybys mě někdy potřeboval.”
Julie Gamble

Její syn Matt Topham se objevil ve zprávách, když si spolu se svou snoubenkou Cassey Carringtonovou odnesli domů přes £45 160 170, 50 z loterie Euromillions. Od rozvodu svých rodičů před 7 lety,  Matt zřídka viděl svou matku, naposledy to bylo na vánoce 2004. Matt odmítl matčinu prosbu o usmíření a obvinil ji ze špatného zacházení s ostatními členy jeho rodiny a tvrdí, že ho donutila odejít z jejího života.
A tak když Matt nerozhazuje nic ze svého vítězství matčiným směrem, co s ním udělal? Od této fantastické výhry udělal Matt následující:

* Zaplatil hypotéky svého otce a svých nevlastních bratrů.
* Slíbil dát £1, 3 milionu svému nejlepšímu příteli.
* Daroval Audi Quattro v hodnotě £28 000 svému nevlastnímu bratrovi.
* Koupil si pro sebe Jaguara XKR-S za £109 000.
* Své snoubence zakoupil Range Rover za £80 000.
* Pořídil nový tří pokojový dům v Nottinghamu.


Jaguar

Kdo ví, zda je Mattova matka upřímná, když tvrdí, že její touha po usmíření je náhlým závanen z nebe? Cynici mohou říci, že je víc naštvaná kvůli ztrátě peněz, než kvůli ztrátě svého syna. MegaLoto.cz doufají, že tito dva najdou mír ve svých životech.

Žádné komentáře:

Okomentovat