sobota 17. prosince 2011

Kdo vyhraje rekordní jackpot?

V sobotním slosování se bude ve hře Loto hrát o rekordních 93 milionů korun, tuto výhru lze získat za celkový vklad 80 korun. „Zájem o prémii už způsobil růst náběrů od sázejících, v minulém týdnu to bylo o 16 procent,“ uvedl generální ředitel společnosti Fortuna Loterie Jiří Hosnedl. Konkurenční Sazka sázková kancelář zase aktuálně „vyrábí“ jednoho milionáře týdně.

„Tak vysoký jackpot s prémií momentálně nenabízí žádná jiná loterie na českém trhu, u hlavní konkurence Lota bylo pro získání podobně vysokých výher nutné vsadit tiket za 170 korun, u Lota stačí jen 80 korun,“ vyzdvihl produkt Fortuny Hosnedl.

Tato loterijní společnost se netají tím, že v boji s konkurencí sází na výši výher. „Všechny hry Fortuny Loterie momentálně nabízejí nejvyšší možné výhry ve svých kategoriích. Fortuna Loto má největší jackpot s prémií 93 milionů, Zlatých 11 největší vůbec dosažitelnou výhru v Česku, a to 300 milionů korun, a stírací los Zlatá rybka dva miliony korun,“ spočítal mluvčí společnosti Petr Šrain.

Proti tvrzení Fortuny o nejvyšším jackpotu se ale ohradila společnost Sazka. „Vychází buď z neznalosti, nebo se jedná o úmyslné zkreslení,“ uvedla ředitelka divize obchod a marketing Jana Studničková. Ve hře Sazky Euromiliony se podle ní v pátek hraje o 147,3 milionu korun, tedy o 54 milionů více, než je tomu u jackpotu Lota.

Ve středu 14. prosince se díky hře Sazky Sportka zrodili dva noví milionáři. První pořadí v prvním tahu vyneslo sázejícímu více než 1,969 milionu korun, první pořadí ve druhém tahu pak dalšímu šťastnému výherci přes 16,51 milionu korun. Počet letošních milionářů Sazky tak stoupl na 35.

„Vysoké výhry se nyní budou u Sazky díky stále rostoucím tržbám objevovat častěji. Od začátku listopadu už Sazka vyrábí v průměru jednoho milionáře za týden,“ zdůraznila ředitelka pro marketing a obchod Jana Studničková. Výhry přes milion korun už letos u Sazky dosáhly celkem 478 052 560 korun. „Všechny výhry vyplácíme v řádných termínech,“ dodala ředitelka.

Žádné komentáře:

Okomentovat