pondělí 19. prosince 2011

Uvítejte Rok 2012 se Silvestrovským Losováním Mega-Sena

Oslavte prázdninovou sezónu se speciálním losováním, které se koná večer na Silvestra! Jaký je lepší způsob, než začít rok 2012 s výhrou loterijního jackpotu v hodnotě US $93 milionů?



Mega-Sena Da Virada je brazilské loterijní losování, která se koná jednou v roce a to na Silvestra. Obvyklý Mega-Sena jackpot je pro toto losování masivně navýšen a hráči budou soutěžit, aby si domů odnesli jednu z nejvyšších cen, kterou kdy v Brazílii viděli!

Obstarejte si Mega-Sena Da Virada Losy na MegaLoto.cz

MegaLoto.cz s radostí oznamuje, že nyní nabízí vstupy i do tohoto jednorázového losování. Nákup losů pro Mega-Sena Da Virada je nyní přístupné! Loterijní hráči mohou umístit své vstupy na stránce do Silvestra. Loterijní tikety pro toto losování si můžete zakoupit na naší speciální herní stránce Mega-Sena Da Virada za stejnou cenu, jaká je za běžný Mega-Sena vstup.


The Mega-Sena Da Virada 2011 Jackpot

Mega-Sena Da Virada jackpot je v současnosti odhadován na US $93 milionů a hráč, který si domů tento jackpot odnese se okamžitě stane nejbohatším vítězem loterie v historii Brazílie. Předchozí jackpot loterie Mega-Sena Da Virada byl vyhrán 4 šťastnými loto hráči, kteří si cenu rozdělili – každý odešel s přibližně US $25 miliony!

Brazilská oblíbená loterie

Mega-Sena lottery je nejpopulárnější loterií v Brazílii a losování se konají každou středu a sobotu. Jste-li fanouškem loterie Mega-Sena nebo jste jednoduše příznivcem masivních loterijních jackpotů, pak byste měli vyzkoušet silvestrovské loto losování Mega-Sena Da Virada.

A nejlepší je, že si nemusíte pamatovat datum losování (jak někdo mohl zapomenout na Silvestra?) nebo čekat na týden před losováním, než si zakoupíte váš los? Obstarejte si svoje Mega-Sena Da Virada losy ještě dnes.

Kdo ví, 2012 může začít velice velice dobře...

Žádné komentáře:

Okomentovat