sobota 7. července 2012

7 krát Unikl Smrti A Pak Vyhrál 1 Milion Dolarů V Loterii

Pan Frane Selak se narodil v roce 1928 v Chorvatsku a byl učitelem hudby. Jeho neuvěřitelnému štěstí v neštěstí se skoro nedá ani uvěřit. 5 krát se oženil, 7 krát unikl smrti a pak vyhrál celý milion dolarů v loterii. Kamarádi mu přezdívají "Pan Šťastný".
Jeden by si řekl, učitel hudby, jaký to poklidný život ve středomořském Chorvatsku. A opravdu také tak žil až do roku 1962, kdy jednoho studeného lednového dne nastoupil do vlaku do Dubrovníku. Vlak vykolejil a spadl do ledové řeky. Panu Selakovi se podařilo vyplavat z řeky. Byl podchlazený, měl zlomenou ruku a další menší zranění.


O rok později pan Selak letěl ze Záhřebu do Rijeky, najednou se utrhly dveře a on vypadl z letadla. V neštěstí umřelo 19 lidí, ale on se probudil v nemocnici s menšími zraněními o několik dní později poté, co ho našli ve stohu slámy.

V roce 1966 jel náš učitel hudby v autobusu, který zase sjel do řeky. Zemřeli 4 lidé, "Pan Šťastný" utrpěl několik malých zranění.

To už je dost na každého otrlého jedince, ale pro pana Selaka to ještě nekončí. V roce 1970 řídil své auto, které se najednou vznítilo. Pan Selak naštěstí rychle zareagoval, vyskočil z auta ještě před tím, než explodovala nádrž s benzínem.

V roce 1973 řídil náš šťastlivec další auto, když najednou poškozený přívod benzínu vzplál přes ventily jeho pneumatik. Zachránil si život, ale přišel o většinu svých vlasů.

Pak následovalo 20-ti leté období klidu, ale v roce 1995 byl pan Selak sražen v Záhřebu autobusem. Jako zázrakem neutržil téměř žádná zranění. Následující rok, když řídil svou škodovku přes horskou cestu, když se najednou proti němu řítilo nákladní auto. Najel na zábradlí, vyskočil a pak jen pozoroval, jak jeho auto řítí dolů a vybouchlo několik stovek metrů níže.

V roce 2003 si pan Selak zakoupil poprvé po 40 letech loterijní los. Vše se obrátilo v neuvěřitelné štěstí, když vyhrál 1 milion dolarů. Výhrou oslavil své páté manželství, zaplatil si operaci kyčle a vtipně prohlásil: "Myslím, že i všechny ty předchozí manželství byly pořádnou katastrofou. Vše co potřebuji k štěstí, je moje Katarina".

Co si o tom myslíte VY, je pan Selak nejšťastnějším nebo nejnešťastnějším mužem na světě?

Zašlete nám svoje komentáře, ten nejlepší bude odměněn 5 losy ZDARMA loterie Euromillions. Nyní jackpot této populární loterie vyšplhal na úžasných 52 000 000 EURO. MegaLoto vám všem přeje hodně štěstí ve hře!

Žádné komentáře:

Okomentovat