neděle 22. července 2012

Euromillions jackpot přesáhl hranici €100 milionů

Svět loterie tají znovu svůj dech, jelikož jackpot Euromillions jackpot překročil hranici €100 milionů. Kde až tento jackpot skončí? Zkuste hádat a vyhraje losy do loterie Euromillions zdarma.
Zpět až v roce 2009 se přehoupl jackpot italské SuperEnaLotto na nádherných €147 807 000 předtím, než byl vyhrán. Zeptali jsme se na vás, co si myslíte o velikosti vítězného jackpotu a osoba, která byla svým tipem nejblíže, vyhrála 3 měsíce předplatného do loto hry SuperEnaLotto!

No a tento čas opět nastal! Chtěli bychom od vás vědět, kde až skončí jackpot loteri Euromillions tentokrát? V současné době sedí na odhadovaném jackpotu €101 000 000 a losování se koná tento pátek večer. Bude jackpot Euromillions vyhrán nebo se opět přehoupne? Pokud bude vyhrán, jakou vítěznou částku očekáváte?

Zanechte svoje tipy níže v sekci komentářů a nejbližší odhad bude odměněn předplatným pro hru loterie Euromillions po celé 3 měsíce. V případě, že se více osob shodne na stejné částce, vyhrává osoba, která zaslala svůj tip jako první!

Tady je to bez otázek, kdo asi vyhrál v loterii Euromillions…
Euromillions jackpot winners
 
Nehádejte pouze jaký bude jackpot Euromillions, vyhrajte ho!


Samozřejmě, to není jenom ho hádání, jak skončí jackpot Euromillions, je to hlavně o jeho výhře! A jak se říká “musíte se přidat, abyste mohli vyhrát!”

MegaLoto.cz nabízí mnoho herních možností ke hře oblíbené evropské online loterie, a tak hráči mají rozhodně šanci vyhrát.

- Rychlý výběr
- Rychlá hra
- InteliHra
- Loterijní generátor


7 šťastných čísel vyhraje jackpot, který nyní sedí na více než €100 milionech. Nechť to jsou ta vaše čísla!
play euromillions

Žádné komentáře:

Okomentovat